Privat personer

Sætter du tid af til personlig udvikling? 

Her finder du kreative tilgangvinkler og mærkbar læring designet til dig for at bidrage til den udvikling, der frigør din energi og leder dig frem mod det liv du ønsker - Værsågod!

Venter du på at chefen, folkene i HR eller andre sponserer din udvikling?

Vi er blot en opringning væk, og kan forsynes dig med brugbare argumenter for personlig udvikling som fornuftige sponsorer køber - simpelthen fordi det også bliver en god forretning for dem. Vi venter faktisk kun på, at din udvikling bliver vigtigt for dig. Velkommen på +45 6161 1616.

Face the music - første skridt

Du er hovedårsagen til, at du står i den situation, som du står i lige nu – OG du har mange muligheder for at handle på dine udfordringer.

Vores idéer gør dig nysgerrig, giver dig mere energi, større glæde og noget at tænke over. Masser af kreativ inspiration. Må vi anbefale, at du starter med at læse Marianne Williamson ”Our deepest fear” nedenfor? Tag bare for dig.


Personprofil

Lær dig selv bedre at kende ud fra en struktureret personprofil, og fortsæt din rejse mod større selvforståelse og tolerance. Vi understøtter: Meyers-Briggs Type Indikator MBTI step I & II, Jungiansk Type Index JTI, Occupational Personality Questionnaire OPQ32, Situationsbaseret Ledelse SL I & II, Enneagrammet og DiSC.

Se mere her


Genfind styrken

Få et kursus i personlig styrke. Læs om vores effektfulde og lærerige åbne kursus i personlig udvikling ”Personal Power Boost”. De, der allerede har deltaget på kurserne stadig i deres egne erfa-grupper bygget på udviklingslyst og venskab.

Se mere her


Foredrag

Vi inspirerer gennem foredrag, frokostmøder Lunch&Learn, Gå-Hjem møder og indlæg på afdelingsmøder/seminarer. Tjek hvad vi tilbyder nu!

Se mere her


Media

Video på Vimeo/Youtube, Podcasts på iTunes, link til Blog og ringetoner lige til at lægge over i din foretrukne mobile enhed.

Har du input, idéer, feedback eller andet er du velkommen på info@and.dk eller også skrive et indlæg på vores Facebook side.

Se mere her