Om


Hvem er vi?

A New Dimension er en Mentor og Coaching virksomhed, der igennem godt 10 år har gjort en dyd ud af, at guide virksomheder og private personer igennem livet til en bedre hverdag og et bedre professionelt liv. Vi lever for at hjælpe klienten til at nå personlige og professionelle mål gennem læring af de teknikker og teorier som vi hos A New Dimension har udviklet gennem årene. Vores medarbejdere og samarbejdspartnere brænder for deres arbejde og de fleste har selv gennemgået de problemstillinger du står overfor og lever efter de værdier vi har opstillet. Derfor kan vi også nemt sætte os ind i de problemstillinger du står overfor og finde de helt redskaber til, hvad der trigger den individuelle klient. Vi glæder os til at se dig!


Lidt om Søren

Mit navn er Søren Lassen Andreasen og jeg har siden oktober 2004 drevet A New Dimension. Jeg har arbejdet med personlig mentoring i mere end 20 år, jeg har tidligere haft en karriere som bl.a. markedschef i en større dansk Telekommunikationsvirksomhed og har en længere række af certificeringer indenfor blandt anden ledelse. Når jeg vejleder og coacher klienter, tager jeg i høj grad udgangspunkt i netop de kompetencer som min egen karriere både som leder og som coach har givet mig.

Se et fyldestgørende CV, med kompetencer her.


Certificeringer

Vi foretrækker at tage udgangspunkt i kundens behov og situation, og tager udgangspunkt i dit univers på en struktureret måde. Derfor anvender vi personprofiler som basis for dialogen.

Meyers-Briggs Type Indicator / Jungiansk Type Index: Carl Gustav Jungs teorier danner basis for disse værktøjer som vi ofte benytter både individuelt og på teamniveau. Det danner grund for større gensidig forståelse, og værktøjet er skalerbart alt efter opgavens omfang.

OPQ32: Et effektivt og dybdegående værktøj velegnet ved dyberegående coachingforløb over en længere periode og til Assessment Center aktiviteter.

DiSC: Marstons enkle værktøj, der er glimrende til den indledende personlige udvikling og salgstræning.

Enneagrammet: Med fokus på ”motiv & frygt” beskriver værktøjet, hvordan vi reagerer under stress, og når vi er bedst. Sammen med OPQ32 og MBTI II frembringes det bredeste grundlag for executive coaching. A New Dimension anvender kun professionelle certificerede instruktører med høj etik og ansvarlighed.

 
 
 


Platformen

Vi har valgt en olieboreplatform som metafor for vores virkefelt. En produktiv platform hviler på solide grundpiller, der kan modstå vind og vejr. Platformen skal være afbalanceret så den kan håndtere alle de ”Personlige brændpunkter”. Vi bruger ”Personlige brændpunkter” som begreb for alle de forhindringer, der står mellem udgangspunktet og målet. Nogle brændpunkter er selvskabte, andre er vilkår. Vi hjælper med at sortere dem.

Vores motto er: ”Du kan, hvad du vil, hvis du virkelig vil”. Når platformen er stabil, er vores tilfredse kunder på vej mod klare og motiverende mål, og har mod på at håndtere tilværelsens udfordringer med større selverkendelse, mod på livet og styr på værdierne.


Vores værdigrundlag

Energi & Humør
Vi tror på, at den bedste måde at lære nyt på er gennem en levende formidling i et trygt læringsmiljø, hvor der er plads til at smile af sig selv. Med et glimt i øjet kan selv den tørreste teori eller skarpeste feedback synke roligt ind. Det er kun gennem egen erkendelse at du virkelig lærer.

Value for Money
Vi gør en forskel ude hos kunderne, og den slår igennem på bundlinien. Nogle virksomheder har svært ved at måle effekten af større gensidig respekt, højere motivation, bedre kundeservice, forøget arbejdsglæde, stigende produktivitet m.m. på bundlinien. Det oplever vi ikke hos vores kunder. De ved, hvilken effekt vi bidrager med.

Etik & Respekt
Vi er vores arbejde bekendt. På vores fagområde kommer vi tæt på mennesker, og det er et uhyre svært felt at bevæge sig i. Et enkelt fejltrin kan koste individet dyrt. Dette faktum tager vi alvorligt, og sætter derfor etikken højt. Vi vil kunne se kunderne i øjnene igen i morgen.

Walk the Talk
Vi gør det, vi siger vi gør. På amerikansk: ”Practice what you preach” eller ”Walk the Talk”. Den danske filosofs Søren Kierkegaards værk om troværdighed “Enten/Eller” siger vel det hele. Vi ønsker ikke ”helle” og behøver ikke en ”OM’er”. Vi er almindelige mennesker, der tager ansvar for vort virke og vores handlinger ved at udleve de læresætninger vi videregiver. Det giver troværdighed.

Til sagen
Vi er til for at betjene kunderne. Vi ønsker at hjælpe kunden med at løse den udfordring de har stillet os. Det er jo det vi bliver betalt for - ikke for højtragende teoretiske floskler og uigennemskuelige modeller som alibi for et honorar. Vi tror på den simple og ligefremme tilgang til opgaven: ”Hvad kan vi hjælpe med?” – og så i arbejdstøjet!

 
 
 


 
 
 

Samarbejdspartnere

Bo Heimann
Nærvær og empati kendetegner Bos virke. Som forfatter, journalist, psykoterapeut og underviser er Bo en alsidig, intelligent og erfaren samarbejdspartner. Bo Heimann har været med til at udviklet konceptet Autentisk Selvledelsen ("Genfind Styrken") som han også er medunderviser på.

Tina Hemmeløff Andersen
Tina er manuvision kropsterapeut. Hun behandler via indføling og masserer kroppen via pulserende bevægelser. Krop og sjæl slipper spændingerne og du mærker dig selv og din kerne på ny. Behandlingerne hjælper dig til at øge bevidstheden om de faktorer i dit liv, der belaster dig kropsligt og følelsesmæssigt, og hjælper dig til at forstå og mærke dig selv, dit potentiale, og dit liv på en ny måde.

Ramtin Matin, Matin Media
Matin Medias seriøse og professionelle webudviklere har stået for udvikling og totalrådgivning af denne hjemmeside. Den viser deres kompetencer inden for programmering, webdesign og web-hosting, og vi er særdeles tilfredse med samarbejdet og resultatet.

Tina Theilgaard
Med sin smittende livsenergi og positive tilgang til livet og opgaverne spreder Tina energi til hele holdet. Tina har udviklet vores koncept omkring undervisningsteknik, men har en større vifte at byde på.

Kåre Ekholm, Ekholm TV & Video
Topprofessionel kameramand og fotograf, der ikke går på kompromis med resultaterne. Har løst opgaver for bl.a. DR, Kanal 2 og Voice TV - både live og båndede udsendelser. Vi er glade for at Kåre også finder det spændende og interessant at arbejde med vores projekter.

Zitta de Fries, koreograf og coach
Med sin viden om enneagrammet som platform går Zitta direkte efter dit udviklingspunkt (dit motiv og dine værdier) på en etisk og næstekærlig måde. Kun vil sine kunder det godt, men er forlængst kommet sig over at skulle applauderes i processen - det kan vente til vi er i mål. Zitta er med til at sikre at projekt "Røck'n'Røll" bliver en succes, og hun får min varmeste anbefaling som underviser og coach. 

Susanne Povelsen, Coachspirit
Coaching hos Susanne giver dig indsigt, klarhed og motivation til handling. Gennem undersøgende og vedholdende spørgsmål opdager du at forandring lettest skabes på grundlag af forståelse for dine adfærdsmønstre, udfordringer og bedste ressourcer. Med beslutningen om forandring udarbejdes en praktisk handlingsplan. Susanne har stor erfaring med virksomheds- og privatcoaching, og hun er velfunderet i en bred vifte af coachingteknikker.