Konflikt

A New Dimension tilbyder en række produkter indenfor konflikthåndtering. Vi holder kurser i konflikthåndtering, holder foredrag om emnet, og har dygtige og erfarne mediatorer til at hjælpe med at knække de svære nødder.

Det er derudover en fast del af vores TeamBoost program, da konflikter i alle størrelser, typer og afskygninger dukker op i dagligt dukker op i dagligdagen. Det er som oftest ikke noget, der tales om, selvom definitionen på en konflikt varierer fra uoverensstemmelser til polarisering, kan dække over interesse-, værdi- og personkonflikter.

Disse ofte latente og uadresserede modsætninger er kimen til, at langt de fleste teams kun leverer omkring 60 % af deres potentiale. Gennem indsigt, forståelse og dialog omkring emnet kan samarbejdet lettes samtidigt med at produktitiveten øges. Magisk – nej, ganske enkelt.

Her er nogle af vores holdninger til konflikter og håndtering af disse:

•  Konflikter i dagligdagen kan ikke undgås. Konflikterne kommer – og går heldigvis oftest igen. Det anstrengende ved konflikter er, at vi bliver følelsesmæssigt berørt af dem, og reagerer oftest uovervejet og dermed ubevidst. Og i den tid du er påvirket af en konflikt kan du ikke yde 100%.

•  De fleste mennesker kan let komme i tanke om en større eller mindre konflikt de en gang har været i, og hvor tingene eskalerede til uønskede fordi følelserne og det faktuelle blev mikset sammen.

•  Konflikthåndtering er et spændende emne, og ved at kende nogle grundlæggende begreber samt prøve nogle kontrollerede konfliktsituationer kan du blive træne dine konflikthåndteringskompetencer. Hos A New Dimension er vi bekendt med, at vi som mennesker har let at falde over til den ”mørke side”, men følger du dine værdier og bliver bevidst om dine handlinger kan du mestre konflikthåndtering. Både som mægler eller som part i en konflikt.

•  Livet er for kort til uløste konflikter – lær at gå konstruktivt til løsningen af dem.

A New Dimension har stor erfaring med at støtte og vejlede i konfliktløsninger, og parterne kommer styrkede ud af processen, og fortiden kan bilægges på en ansvarlig måde. Er din virksomhed ramt af konflikter kan A New Dimension hjælpe.

Ønsker du et kursus i konflikthåndtering og lære at blive konfliktmægler kan du finde inspiration i nedenstående dokument.