Innovation

Er din virksomhed interesseret i at finde ind til radikal innovation? 

Har du brug for en stærk partner, der går med i innovationsprocessen? Vi følger gerne vores kunders kreative proves fra de usikre skridt i begyndelsen, til implementering af cutting edge værktøjer, projektledelse og indførelse af de nødvendige arbejdsgange for at skabe rammerne for radikal innovation.

Det fyger med gode idéer i din virksomhed, og vover man at skyde processen i gang, vil de fleste virksomheder opleve, at de ikke formår at få grebet dem, kultiveret dem og udarbejdet holdbare forretningsplaner. En sandhed i denne sammenhæng er, at det er svært at have overbiik samtidigt med at man forelsker sig dybt i den nye idé, der har potentiale til at transformere din virksomheds fremtid. Vi tilbyder alt fra foredrag, projektgruppemøder og workshops til leder- og medarbejderkurser.

Standardprodukter er en illusion, når det gælder innovation. Derfor deltager vi i uforpligtende indledende møder hos de virksomheder, der vover at tage springet ud i innovationen! Der er meget at tale om, og mange måder at være i den kreative proces på. 

A New Dimension fokuserer på "personlige brændpunkter", og vi taler derfor om Radikal Innovation – en disciplin kun for de modige virksomheder, der ved, at kreativ udvikling er vejen frem mod at sætte industristandarden.

Her er Elise Breinholts perspektiv på radikal innovation:

"Der findes allerede innovation, der forbedrer eksisterende produkter. Bemærk: Forbedrer eksisterende produkter. Medarbejderne i de danske virksomheder er ganske innovative når det gælder ydelses- og  produktforbedringer. Det er prisværdigt at der er så engagement og vilje til at optimere.

Men - Det er desværre sjældent at de virkeligt store forandringer eller forvandlinger giver virksomheder det afgørende spring ind i fremtiden. Det ligger simpelthen ikke i den måde vi normalt begiver os af med tænkning og ideudvikling. Måske handler det om mod hos beslutningstagerne?

For at virkelige forvandlinger kan ske må vi have viljen og evnen til at gå ind i det ”åbne rum”, hvor vi ikke længere går i andres fodspor men giver plads til radikal nytænkning. Det åbne rum fordrer, at man går på den viden man har, men også er i stand til at slippe de sædvanlige tankesæt som den viden og erfaring ligger i. Det åbne rum kan føles som kaos, da det i høj grad udfordrer de vaner vi har, og det vi allerede ved, og her ligger udfordringen - det reelle brændpunkt.

Det kræver åbenhed for nye perspektiver for at nå frem til den indboende kreativitet ethvert individ besidder, men som vi så sjældent når ind til. Radikal innovation kræver mod og ny læring." 

Vi er overbeviste om, at øget selvindsigt i egne tanker, vaner og mønstre kan bidrage til, at innovative medarbejdere evner og mod styrkes. De bliver bedre rustet til at give sig i kast med den type ideudvikling, der forvandler.

Dette kombineret med cutting edge innovationsteori samt best practice leder dig på vej mod åbningen ind til den kreative kilde vi alle har indeni os selv.