Genfind styrken

Alle har en personlighed og alle har passion. Ikke alle kender dem, og kun få høster fordel af at vide, hvordan disse spiller sammen. De, der kender dem begge, lever et fuldt og berigende liv. Drømmer du også om at leve sådan? Vi har 2 forslag til dig: 

PASSION-lighed - et motiverende selvtillidskursus (aftenskole)

Kurset som forvandler dit liv! Du får rigeligt med læring, opgaver og udfordringer. Gennem inspirerende og bevægende lektioner finder du din passion og dit livsmål. Kurset er propfyldt med hands-on værktøjer. Du lærer at lytte aktivt, mens du lærer at forstå din skyggeside, og hvordan den også kan hjælpe dig. Ved hjælp af en personprofil lærer du om dine behov, præferencer og instinkter. Du lærer hvordan du ændrer en vane, og beder om hjælp. Du får feedback & sparring på din adfærd, dine meninger og ideer fra modige meddeltagere, der også gerne vil lære. Du får retning på dit liv, og tager ansvar for det! Du får et stærkt netværk af ligesindede for resten af dit liv!

Du kommer i gode hænder. Søren Lassen Andreasen arbejder med “Hi-impactlearning tools” og “Adult Learning Principles” og giver dig en dyb og varig indlæring. Deltagere aktiveres konstant i øvelser og feedback, og han anvender musik, farver, refleksion, motiverende coaching og alternative hjemmeopgaver oveni i de traditionelle former for undervisning. Målet er, at dit ubevidste lærer og husker. For evigt!

November reception: Kom forbi kontoret 11.11. kl. 17 og hør nærmere. Bestiller du forløbet forud koster det kun DKK 375 i timen for et 8 lektioners forløb, hvor hver lektion varer godt 2 timer. I alt DKK 6.000 som samlet pakke. Ønsker du at betale fra gang til gang koster det DKK 900 per lektion.

GENFIND din styrke & energi (Power Boost)

Her er det! Et stærkt motiverende og effektfuld kursus designet til dig, der ønsker at styrke din selvstændighed, dyrke din passion og tage fuldt ansvar for dit liv, din karriere og dine drømme. Vi tilbyder et intensivt og udfordrende kursus i personligt lederskab for dem, der oprigtigt ønsker at lære at tage ansvar for den måde, de leder sig selv og andre på.

Dette kursus handler om at prøve dig selv af i praksis – om at samle værdifulde, personlige erfaringer sammen fra den kontante empatiske feedback, du vil få på baggrund af en lang række konkrete øvelser. Hertil kommer en afpasset mængde af relevante ledelsesværktøjer, modeller og teorier. Når alt kommer til alt er vores vigtigste ledelsesværktøj os selv – uanset hvor vi befinder os i organisationen.

Du vil blive klogere på spørgsmål som:

 • Hvor klar og assertiv er min kommunikation egentlig? 
 • Hvordan tolker andre mit kropssprog? 
 • Fremfører jeg mine pointer klart og tydeligt? 
 • Hvad kan jeg gøre for at få større gennemslagskraft?
 • Lytter jeg reelt, når andre taler?
 • Hvad er mine egne værdier & hvordan agerer jeg efter dem? 
 • Formår jeg at skabe tillidsfulde relationer? 
 • Hvorfor siger jeg ikke bare det, jeg tænker?
 • Hvordan bliver jeg bedre til at puste energi ind i en gruppe? 
 • Hvad er grunden til, at jeg begrænser mig selv?
 • Hvordan styrker jeg mit nærvær?

Kurset henvender sig til alle, der har et ønske om at blive mere bevidst om, hvordan de leder sig selv – og som er indstillet på at arbejde med sig selv og modtage personlig feedback i processen. Kurset udbydes i flere versioner målrettet mod forskellige lag i organisationen.

Som kursist vil du både som med- og modspiller komme tæt på dine medkursister (du skal bl.a. agere som personlig coach for en af dine medkursister).

Bonus: Erfaringen fra kurserne er, dels at deltagerne udvikler sig efter den kurs de satte under forløbet, og dels at kursusholdene efterfølgende mødes i et lukket netværk for at støtte hinanden fortsatte udvikling.