Formidling

Vi hjælper, når der skal der liv og kraft i dit budskab.

Er der gennemslagskraft nok i dine præsentationer? Føler du dig tryg ved at stå foran andre og videregive din viden? Hører du til dem, der leverer uinspirerende, uforberedte og tidsrøvende indlæg på dagligdagens møder?

Vil du lære at forvandle dette til kraftfulde indlæg formidlet med selvtillid

Vi udbyder flere løsninger, når dine færdigheder i formidling skal have et mærkbart boost. Et løft i kvaliteten af din undervisning, og en krystallisering af dine kompetencer som underviser. 

Undervisnings- & Formidlingsteknik

Hvis du én gang for alle skal lære at undervise med inspiration, kreativitet og gennemslagskraft så er dette kursus noget for dig. Det er designet til præcis 12 deltagere, afvikles over 3 fulde dage plus efterfølgende coaching, og kan gennemføres både som åben kursus eller som internt virksomhedskursus. 

Læs mere i dokumentet til højre og kontakt os på 6161 1616 for oplysninger om næste kursus. 

Formidlingsteknik

Har du været på præsentationsteknik og lært værktøjerne, men føler du stadig at du endnu ikke er så overbevisende som du kan være? Det er helt normalt. Formidlingsteknik er en helt anden disciplin - lær dem på 1+1 dag som internt virksomhedskursus, og få lært mere, grint meget og fyldt op med mod på den næste opgave. Du vil blive glædeligt overrasket over din egen kreativitet, og se dine kolleger folde sig ud på en måde, der smitter 🙂

Foredrag om at holde foredrag

Skal du holde Lunch&Learn eller Gå-Hjem-møde? Ved du hvordan du gør det, og hvad du skal huske for at levere en god vare? Målet er jo et budskabet bliver hængende, og derfor skal det stå klart, og du skal hvile i dig selv, mens du leverer det. "Easy-piecy, Lemon-Squeesy", siger vi på vores foredrag.