Foredrag

Direkte Booking på +45 6161 1616 eller på info@and.dk

Inspirerende, strukturerede og motiverende foredrag som du har med hjem i kroppen. 

A New Dimension tilbyder:

Samarbejde: "Få mere end 60 % ud af potentialet!"
Vi kan alle yde mere i dagligdagen - det forunderlige er, at vi kan gøre det ved at bruge mindre energi. Lyder det pip? Det er faktisk sandt, og dette foredrag giver et overblik over hvordan du & dit team kommer derhen.

Personlig udvikling "Du er helt fantastisk!"

Personlig udvikling er farligt, synes nogle. For de nysgerrige er her en saltvandsindsprøjtning af selvværd givet af et godt hjerte i en god hensigt. Lær at holde af dig selv - og andre. Medbring en blok post-it notes og en pen.

Samarbejde: "Der er INGEN idioter ansat i dit firma!"
Få hul på konfliktløsningen på arbejdspladsen, og få samtidigt humøret og energien tilbage. Umuligt?, nej! Det handler blot om viden – og vilje!

Ledelse: "Ledelse er grundlæggende enkelt - lær hvordan"
Kravene til morgendagens ledere kan virke urimelige. Ingen forventer for eksempel at landsholdsspillere skal kunne spille optimalt alle positioner på banen. Bare de gør de ting de er bedst til, er vi tilfredse. Sådan burde ledere også tænke om sig selv og deres medarbejdere. Ledelse er reelt simpelt, når du har lært de simple grundregler.

Work/Life: "Bliv en bedre forælder og kollega – i 3 lette trin"

Vi skal være gode forældre, dygtige medarbejdere og hensynsfulde kolleger. Det lyder enkelt, men for mange er det stressende at skulle leve op til det hele. Det er egentlig trist når du aktivt kan vælge at leve dit liv med højere trivsel via 3 simple huskeregler.

Arbejds-/Livsglæde: "Find din passion, sæt dig mål – og realisér dem!"
Alt fra mundtlige nytårsforsæt via work/life balance til professionelle ambitioner koges ned i enkle metoder til at opnå det du vil have.