Coaching & Mentoring

Her finder du de ydelser indenfor Coaching & Mentoring vi tilbyder til virksomheder.

Vi sætter stor værdi i, at kemien er den rigtige og derfor får du som virksomhed den første session GRATIS, hvis kemien ikke er der.
Vores kerneværdier er selvrespekt, dybde, værktøjer, reflektion, forandring, energi og resultater! Hvis du kan identificerer dig med bare én eller flere af disse værdier i den process du og din virksomhed går i møde, så er vi sikre på at vi har den rigtige løsning til dig.

Vi kan altid kontaktes på +45 6161 1616 or info@and.dk, ved spørgsmål og booking.


Motivational coaching (DK)

  • Tag et kvantespring i din egen personlige udvikling

Vores kunde-roste Personal Boost Coaching er til dig, der ønsker dybdegående personlig udvikling, afklaring af dine personlige mål og værdier, øget performance og højere motivation. Du får sat skarpt fokus på dit potentiale og dine udviklingspunkter, lærer at sætte mål for forbedringstiltag samt at planlægge og udføre dem. No Bullshitting!

Executive coaching (DK)- "Boost Your Potential" for dig, der vil mere

Har du potentialet til at blive en af fremtidens store ledere? Så er Executive Coaching lavet til dig. Udover dybdegående personlig udvikling, afklaring af personlige mål og værdier og højere motivation lærer vi dig at arbejde med magt, indflydelse og politisk tæft. Det er en helt anden måde at tænke på: "There is no spoon" - et citat fra The Matrix som vi ynder at bruge. 

Du får fokus på dine styrker og udviklingspunkter, sætter mål for forbedringstiltag samt planlægge og udføre løbende tiltagene hjemme i din virksomhed.

Duo Coaching (DK)

  • For 2, der forstår at støtte hinandens udvikling

Duo Coaching er en prisbillig løsning til coachpar (medarbejderpar eller lederpar), der ønsker et struktureret dybdegående parløb omkring personlig udvikling, afklaring af personlige mål og værdier, øget performance og højere motivation. Målet er at få fokus på individernes udviklingspunkter, sætte mål for forbedringstiltag samt planlægge, prioritere og udføre tiltagene. Fordelen ved Duo Coaching er at kollegaparret dagligt kan holde hinanden op på udviklingsforløb, mål og performance. Forløbet kræver en fortrolig psykologisk kontrakt mellem parterne, der indgås forud for første session. Har du en sådan coachmakker?

Supervision (DK)

  • Når din performance skal i vejret

Supervision (coaching light) løsninger er til medarbejdere og ledere, der primært ønsker øget fokus på at sætte mål for forbedringstiltag i henhold til en handlingsplan fra MUS-samtale, 360 graders rapport eller lignende. Forløbet har primært fokus på at lære at planlægge, prioritere og udføre tiltagene. Supervisionsaftalen kan også benyttes til tilbagemeldinger på personprofiler som fx OPQ32

In House – Coaching / Supervision / Mentoring (DK)

A New Dimension tilbyder hele coachingdage, hvor virksomheden får besøg af en ”In-House Coach” som leverer et antal supervisionssamtaler. Coachen når typisk 4-6 samtaler pr. dag.

Personprofil (DK)

Personprofiler er godt fundament at starte et udviklingsforløb på. En valgfri personprofil inkl. obligatorisk feedbacksamtale og materialer koster kr. 4.900

Vælger du at bruge tid til feedback i en coachingsession kan vi tilbyde testen inkl. materialer for kr. 2.900